هوای تهران در آستانه شرایط بنفش و بسیار ناسالم قرار گرفت تکذیب ادعا‌های رسانه‌های ضدانقلاب درباره یک زندانی زن راهداری: ترافیک فوق سنگین ۱۵ کیلومتری در محور خروجی گیلان هواشناسی: هشدار وقوع سیل برای ۷ استان/ افزایش ارتفاع موج به بیش از ۲ متر در جنوب کشور وقوع نادرترین رویداد گردوغبار در کشور احتمال اجرای حکم اعدام قاتل الهه حسین‌نژاد در هفته جاری پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد

۲۰۳ همت وام ازدواج پرداخت شده است

دبیر ستاد ملی جوانی جمعیت ضمن تشریح اقدامات دولت در اجرای قانون جوانی جمعیت گفت: ۲۰۳ همت وام ازدواج پرداخت شده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۵ - ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - 2024 May 14
کد خبر: ۲۴۰۷۸۱

به گزارش راهبرد معاصر. نشست رسانه‌ای دومین رویداد اهدای جایزه ملی جوانی جمعیت صبح امروز با حضور شکیبا محبی‌تبار دبیر ستاد ملی جمعیت و سایر اعضای دبیر خانه این ستاد برگزار شد.

 

محبی‌تبار در این نشست گفت: رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت هفته آینده از شنبه ۲۹ اردیبهشت برگزار خواهد شد و عناوین آن با مشورت اهالی هنر اندیشمندان جمع‌بندی شده است. شنبه روز اهدای جایزه ملی جوانی جمعیت با عنوان خانواده هویت مادری و جوانی جمعیت است.

 

وی افزود: این مردم هستند که با شناخت و بصیرت خود در صیانت از خانواده نقش ایفا می‌کنند. دولت‌ها بسیاری از ظرفیت‌ها رو صرف حوزه اندیشگاهی می‌کنند از این رو در هفته جوانی جمعیت به عنوان نوآوری جهاد علمی و جوانی جمعیت می‌پردازیم.

 

محبی‌تبار در ادامه با تاکید بر اینکه روستاها در جایگاه مولد هستند و هنوز تعریف سنتی خانواده در آنجا وجود دارد اظهار داشت: یکی دیگر از عناوین رویداد هفته جمعیت روستا جوانی جمعیت و پیشرفت ایران اسلامی است.

 

وی در بخش دوم سخنانش به تشریح دستاوردهای دولت در راستای افزایش جمعیت پرداخت و گفت: از جمله این دستاوردها اهدای بالغ بر ۸۰ هزار زمین به خانواده‌های دارای سه فرزند به بالا را می‌توان نام برد.

 

محبی‌تبار در ادامه گفت: از دستاوردهای دیگر تخفیفات ساخت مسکن برای خانواده‌های سه فرزند به بالا است. انشعابات آب و برق و گاز آن‌ها توسط وزارت نیرو تأمین شده است.

 

دبیر ستاد ملی جوانی جمعیت بیان کرد: در راستای حمایت از ازدواج دانشجویی ۱۱۰۲ خوابگاه متاهلی تکمیل و ۵۹۳۵ خوابگاه در دست ساخت است.

 

وی افزود: همچنین ۱.۵ میلیون وام ازدواج و فرزند آوری پرداخت شده است و حجم صف انتظار دریافت وام ازدواج کاهش یافته و در مجموع ۲۰۳ همت وام ازدواج پرداخت شده است./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار